Triple Cheese™ jest efektem skrzyżowania Blue Cheese™ z mocnym
OriginalCheese (fenotyp Skunk#1), stworzonym przez krzyżowanie (również
wsteczne)wielu pokoleń roślin aby otrzymać tą wspaniałą odmianę. Triple
Cheese™ towszystko co chcieliśmy otrzymać, do tego z nawiązką. Ale na tym
nie koniec;ta roślina jest prosta w uprawie i produkuje gęste topy o znakomitym
smakujagód i Old Cheese. Ten niezaprzeczalny I wyrażny smak klasycznego
Cheesedominuje w tej odmianie, oraz daje mocnego kopa dzięki poziomowi
THC wynoszącym 22%!
Harakterestyki odmian | |
![]() |
Feminizowane |
![]() |
80% Indica x 20% Sativa |
![]() |
Old Cheese x Blue Cheese |
![]() |
50-55 dni |
![]() |
90 - 100 cm |
![]() |
600 gr/m² |
![]() |
Środek września |
![]() |
Serowy, ziołowy, słodki, kwaśny, wilgotny |
![]() |
ekscytujące uczucie, złamanie ciała, długotrwałe, wesołe |